aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. σκηνών Guangzhou T&C, ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 2005 που είναι μεγάλη επιχείρηση σκηνών που ειδικεύεται στο σχέδιο, την παραγωγή, την πώληση και την ενοικίαση των μεγάλων σκηνών. Τώρα έχουμε περισσότερο από 500 προσωπικό και έχουμε την οργάνωση ένα τμήμα σχεδίου, ένα τμήμα παραγωγής, ένα εμπορικό τμήμα, ένα τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής, και ένα αποθηκεύοντας τμήμα. Οι εγκαταστάσεις μας καλύπτουν ένα διάστημα πατωμάτων 23.000 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Nansha, Guangzhou και απολαμβάνουν μια εύκολη πρόσβαση στη μεταφορά αεροπορικώς, τη θάλασσα και το έδαφος. Εκτός αυτού, η επιχείρησή μας είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 20 επαρχίες και πόλεις σε εθνικό επίπεδο, και τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε 76 χώρες στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Αυστρία, την Αφρική, την Ευρώπη, και τη Νοτιοανατολική Ασία και ούτω καθεξής.
 
Ο σύγχρονος εξοπλισμός, η επιστημονική διαδικασία, και η πρώτης τάξεως τεχνολογία επιτρέπουν σε μας για να συνεχίσουν και τα εξατομικευμένα προϊόντα, για να ικανοποιήσουν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των χρηστών και για να απολαύσουν μια υψηλή φήμη σε όλο τον κόσμο. Τώρα οι σκηνές μας είναι διαθέσιμες για την πώληση και τη μίσθωση καλύπτοντας έναν τομέα 300.000 τετραγωνικών μέτρων και μπορούν να προσφέρουν το προσωρινό διάστημα για τις διάφορες εσωτερικές δραστηριότητες και τις ανάγκες αποθήκευσης ανά πάσα στιγμή.
 
Παράγουμε κυρίως τη μεγάλη σκηνή, ανασταλμένη σκηνή, σκηνή παγοδών, σκηνή αψίδων, σκηνή πολυγώνων, γαμήλια σκηνή, βιομηχανική σκηνή, σκηνή ξενοδοχείων, εκτατή μεμβράνη, δομή μεμβρανών, σκηνή δραστηριότητας, σκηνή γαμήλιου εορτασμού, γαμήλια σκηνή, σκηνή έκθεσης, σκηνή έκθεσης πωλήσεων, σκηνή παγοδών, ευρωπαϊκή σκηνή και ούτω καθεξής. Η σκηνή μας εκτείνεται μπαίνοντας σε τέτοιες προδιαγραφές όπως 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 15, 18, 20, 21, 25, 30, 35, 40, 50, 60 και 75m. Συγχρόνως, το εσωτερικό σκηνών μπορεί να εξοπλιστεί με το πάτωμα, το φως, την κουρτίνα υφασμάτων, το κλιματιστικό μηχάνημα, τον έγχρωμο τηλεοπτικό δέκτη, το γραφείο, την καρέκλα, το σκληρό τοίχο, την πόρτα γυαλιού, την κινητή τουαλέτα, την υπηρεσία ξενοδοχείων και άλλες σχετικές εγκαταστάσεις. Οι σκηνές μας μπορούν να είναι εγκατεστημένο σταθερό έδαφος (έδαφος τσιμέντου), μαλακό πάτωμα (χώμα), κεραμικό κεραμίδι, και έδαφος που δεν μπορούν να βλαφθούν. Επιπλέον, οι σκηνές μας μπορούν να καθοριστούν μέσω των αντίστοιχων βιδών, των καρφιών και των πιάτων ρουλεμάν. Οι σχετικές βοηθητικές εγκαταστάσεις και οι ειδικές απαιτήσεις μπορούν επίσης να καλυφθούν.
 
Από την καθιέρωση, η επιχείρησή μας έχει τις σκηνές οργάνωσης και τον ενσωματωμένο σχετικό εξοπλισμό για τις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, τις εκθέσεις, τις εκθέσεις, τους υπαίθριους γαμήλιους εορτασμούς, τα κόμματα εορτασμού, τις δραστηριότητες υποδοχής, τις προωθήσεις προϊόντων, τις δραστηριότητες φεστιβάλ, τη βιομηχανική ημιμόνιμη αποθήκευση, και τη έκτακτη ανθρωπιστική βοήθεια. Στην περιοχή έκθεσης, έχουμε παράσχει τις σκηνές για τη 106η, 108th και 109th έκθεση καντονίου. Όσον αφορά στον αθλητισμό, έχουμε παράσχει τα προϊόντα στο Παγκόσμιο Κύπελλο των 2007 γυναικών της FIFA, τους 2008 Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (συμπεριλαμβανομένου του ολυμπιακού γεγονότος ναυσιπλοΐας σε Qingdao), τα 2009 Grand Prix Formula 1 συναγωνιμένος στη Σιγκαπούρη, τα 2009 εθνικά παιχνίδια σε Shandong, Ασιατικοί Αγώνες Guangzhou το 2010, Ολυμπιακοί Αγώνες νεολαίας της Σιγκαπούρης το 2010, τα 2012 ασιατικά παιχνίδια παραλιών Haiyang, Shandong, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου νεολαίας της Ασίας το 2013, τους 2014 Ολυμπιακούς Αγώνες νεολαίας και το ανοικτό πρωτάθλημα αντισφαίρισης Wuhan το 2014 και το 2015. Τώρα η επιχείρησή μας έχει λάβει την πιστοποίηση από CNAS (υπηρεσία πιστοποίησης της Κίνας εθνική για την αξιολόγηση της συμμόρφωσης), από IFAI (βιομηχανική ένωση υφασμάτων διεθνής) καθώς επίσης και τη TUV πιστοποίηση, την ποιοτική πιστοποίηση CE και την πιστοποίηση ISO2000. Εκτός αυτού, το εμπορικό σήμα ΣΚΗΝΏΝ T&C μας έχει εκτιμηθεί ως «διάσημο εμπορικό σήμα Guangdong». Αφιερώνουμε στις όμορφα σκηνές και ποιοτικό το assuarance. T&C η σκηνή δημιουργεί το θαυμάσιο διάστημα μέσω των λεπτολόγων προσπαθειών.

Ιστορία

T&C η Co. σκηνών, ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 2005 που είναι μεγάλη επιχείρηση σκηνών που ειδικεύεται στο σχέδιο, την παραγωγή, την πώληση και την ενοικίαση των μεγάλων σκηνών. Τώρα έχουμε περισσότερο από 500 προσωπικό και έχουμε την οργάνωση ένα τμήμα σχεδίου, ένα τμήμα παραγωγής, ένα εμπορικό τμήμα, ένα τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής, και ένα αποθηκεύοντας τμήμα. Οι εγκαταστάσεις μας καλύπτουν ένα διάστημα πατωμάτων 23.000 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Nansha, Guangzhou και απολαμβάνουν μια εύκολη πρόσβαση στη μεταφορά αεροπορικώς, τη θάλασσα και το έδαφος. Εκτός αυτού, η επιχείρησή μας είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 20 επαρχίες και πόλεις σε εθνικό επίπεδο, και τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε 76 χώρες στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Αυστρία, την Αφρική, την Ευρώπη, και τη Νοτιοανατολική Ασία και ούτω καθεξής

Υπηρεσία

1. Προσφέρουμε μια ενός έτους εξουσιοδότηση για όλα τα πωλημένα προϊόντα μας. Εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, θα προσφέρουμε την ελεύθερη επιτόπια επισκευή. Συγχρόνως, θα προσφέρουμε την πληρωμένη υπηρεσία σε περίπτωση ακόλουθων περιστάσεων.
Α. βλάψτε γεννημένο της τεχνητής συμπεριφοράς ή του ακαταμάχητου φυσικού φαινομένου
Β. διακοπή ή ζημία λόγω της ανάρμοστης λειτουργίας
Γ. διακοπή ή ζημία λόγω του μετασχηματισμού, της αποσύνθεσης και της συνέλευσης των προϊόντων.
2. Επάνω στην παραλαβή της ειδοποίησης επισκευής, θα φθάσουμε επί του τόπου μέσα σε επτά εργάσιμες ημέρες και θα ρυθμίσουμε το πρόβλημα.
3. Ένας χρήστης μπορεί να συμβουλευθεί τις σχετικές τεχνικές ερωτήσεις μέσω του τηλεφώνου μεταπωλήσεων και να λάβει μια καθορισμένη λύση. Υπηρεσία επιχείρησης 

Η ομάδα μας

T&C TENT CO.,LIMITEDT&C TENT CO.,LIMITED

           Η επιχείρησή μας έχει περισσότερο από 500 προσωπικό και έχει την οργάνωση ένα τμήμα σχεδίου, ένα τμήμα παραγωγής, ένα εμπορικό τμήμα, ένα τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής, και ένα αποθηκεύοντας τμήμα. Οι εγκαταστάσεις μας καλύπτουν ένα διάστημα πατωμάτων 23.000 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Nansha, Guangzhou και απολαμβάνουν μια εύκολη πρόσβαση στη μεταφορά αεροπορικώς, τη θάλασσα και το έδαφος. Εκτός αυτού, η επιχείρησή μας είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 20 επαρχίες και πόλεις σε εθνικό επίπεδο, και τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε 76 χώρες στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, την Αυστρία, την Αφρική, την Ευρώπη, και τη Νοτιοανατολική Ασία και ούτω καθεξής.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Ben
Τηλ.: : 18026425562
Φαξ : 86-020-39048997
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)
Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->