Πηγαίνετε με μια σκηνή

July 14, 2017

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πηγαίνετε με μια σκηνή
Τώρα, με τις σκηνές στον τουρισμό έχει γίνει ένα είδος μόδας, «γύρος σκηνών» στην αγορά βαθμιαία, μια batch υπαίθριας λέσχης, λέσχη αυτοκινήτων, υπαίθρια λέσχη, η λέσχη ορειβασίας μπήκε σε την ύπαρξη.
 
Η άνοδος των συμμετεχόντων γύρου σκηνών, απεικονίζει πλήρως για την άγρια ζωή, επιθυμία για το αδέσμευτο κράτος, και αυτό το «πρότυπο DIY» είναι πολύ ελκυστικό, μπορεί να επιτύχει τον ελεύθερο χρόνο και την ψυχαγωγία, την ικανότητα και άλλους σκοπούς.
 
Αν και η άνεση ξενοδοχείων είναι καλύτερη, αλλά μερικοί άνθρωποι επιλέγουν ότι δεν είναι ένας παραδοσιακός τόπος προορισμού τουριστών, ο παραδοσιακός ανεφοδιασμός εγκαταστάσεων ξενοδοχειακού καταλύματος μπορεί να μην έχει την επιλογή, δεδομένου ότι η στέγαση σκηνών είναι μια καλή εμπειρία.
 
Αντιμετωπίζοντας την αγορά γύρου σκηνών, η περιοχή πώς «να καλωσορίσει», έχει γίνει α πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Κατά ανάπτυξη των προϊόντων γύρου σκηνών, σχετικά φυσικά τη σημεία πρέπει να ενισχύσουν την ενισχυτική κατασκευή υποδομής, μπορούν να υποδειχθούν στην οργάνωση την περιοχή διάφορων σκηνών, περιοχή στρατοπέδευσης. Το Hangzhou, δυτική λίμνη παγιδεύτηκε μιά φορά από το χάος της σκηνής, και μερικές φορές η σκηνή είναι επίσης μια διαφωνία με τους τουρίστες. Το 2007, η φυσική ζώνη δυτικών λιμνών στο πάρκο σφενδάμνου δυτικών λιμνών, Yang Lin που γίνεται τραγούδι Orioles στο wuguitan φραγμό ιτιών, περιοχές σκηνών χορτοταπήτων 10 Dingjiashan, μια περιοχή περίπου 40 χιλιάες τετραγωνικών μέτρων, βρωμίζει τη σκηνή με ομαλά καμένος ή εύκολα λυμένος το πρόβλημα.
 
Ένας ανώτερος γύρος PAL εν λόγω: «εκείνοι μας που παίζουν τις σκηνές καλούνται» σκηνές «homophonic, παίζοντας με το βράχο και η πανκ» γενική αγάπη, περπατά τη γραμμή, εκτός αν υπάρχει μια καλή ιδέα, διαφορετικά δεν είμαστε πρόθυμοι να έρθουμε σε επαφή με με το φυσικό σημείο.»
 
Κατά μία έννοια, για την αγορά γύρου σκηνών, οι εξατομικευμένες πρωτοβουλίες μάρκετινγκ είναι ιδιαίτερα σημαντικά φυσικά σημεία. Αυτό, μερικά φυσικά σημεία έχει ήσυχα τη δύναμη. Σημειώνω ότι η περιοχή αγοράς ομάδας, ένα φυσικό σημείο στο ζήτημα της «κάρτας επιβατών». Κρατήστε αυτήν την κάρτα, οι συμμετέχοντες γύρου σκηνών μπορούν όχι μόνο να έχουν πρόσβαση στα φυσικά σημεία, μπορείτε επίσης να συμμετέχετε στις βάρκες ποδιών νερού, τις θαλάσσιες λαστιχένιες βάρκες, την τοξοβολία και πολλά άλλα προγράμματα ψυχαγωγίας. Διάφορα φυσικά σημεία κράτησαν ότι όλα τα είδη φεστιβάλ σκηνών είναι επίσης μια καλή ιδέα.
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Ben
Τηλ.: : 18026425562
Φαξ : 86-020-39048997
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)
Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->