Υπαίθρια σκηνή, παραμονή μακριά για τις δραστηριότητες μιας ημέρας

July 14, 2017

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπαίθρια σκηνή, παραμονή μακριά για τις δραστηριότητες μιας ημέρας
Την άνοιξη της πρώτης εποχής, ενώ η αποκατάσταση όλων των πραγμάτων, α είναι η καταλληλότερη για τις υπαίθριες δραστηριότητες! Αλλά ο καιρός άνοιξη είναι μεταβλητός, ο αποκαλούμενος «καιρός είναι απρόβλεπτος», εάν αντιμετωπίζετε μια βροχερή ημέρα, πρακτικά για να αποτελέσετε τις τέλειες υπαίθριες δραστηριότητες! Η σκηνή μπορεί να είναι για σας να αποβληθούν τέτοιες ανησυχίες! «Στη σκηνή ενοποιημένη, το χειμώνα και το καλοκαίρι του με!»
 
Εάν είναι εμπορικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες δημόσιων υπηρεσιών, οι εκδηλώσεις, ή οι επιχειρησιακές οργανώσεις, οικογενειακές έξοδοι, υπαίθριες σκηνές μπορούν σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες σας, που κάνουν τις διαφορετικές μορφές και τα διαφορετικά μεγέθη της σκηνής.
 
Η υπαίθρια σκηνή υποδοχής χρησιμοποιείται ευρέως, η εσωτερική διαμόρφωση: δάπεδο, τάπητας, κουρτίνα, κλιματισμός, λαμπτήρας υδραργύρου 5P, φανάρι, ακουστική, σημάδι στο γραφείο, πίνακας, καρέκλα, καρέκλα, κινητές τουαλέτες VIP φιλοξενουμένων και άλλος εξοπλισμός, για να ικανοποιήσουν τις διάφορες ανάγκες των δραστηριοτήτων!
 
Υπαίθρια την άνοιξη είναι πιό συναρπαστικός από φαντασμένος! Σκεφτείτε έξω από κοντά στη φύση, αλλά μη αδύνατος να χτίσει ένα σπίτι, και η σκηνή μπορεί να επιτύχει! Ομιλία για τις υπαίθριες δραστηριότητες και περισσότερες σκηνές με το OH!
 
Οι δραστηριότητες ενοικίου σκηνών σκηνών και χτίζουν μια μιας στάσης υπηρεσία, μας έρχονται σε επαφή με, εξατομικευμένες συνήθεια σκηνές δραστηριοτήτων, υπαίθριος ανοικτός γύρος δραστηριοτήτων!
 
Ευρωπαϊκές σκηνές ύφους ή σφαιρικές σκηνές, σκηνές με ποικίλες επιλογές για σας!
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Ben
Τηλ.: : 18026425562
Φαξ : 86-020-39048997
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)
Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->