Φυσική όμορφη πορφυρή ρομαντική γαμήλια σκηνή

July 14, 2017

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Φυσική όμορφη πορφυρή ρομαντική γαμήλια σκηνή
Φυσικό και άνετο φυσικό περιβάλλον, χαλαρή και θερμή ατμόσφαιρα, η ατμόσφαιρα της όμορφης γαμήλιας τελετής ...... Μια γαμήλια σκηνή που κρατήθηκε πρόσφατα την καυτή άνοιξη του Phoenix όχι μόνο άφησε το γαμπρό και τη νύφη Lin Linda αξιοσημείωτη, αλλά και για πολλούς συγγενείς και φίλους τους κίνησε.
 
Στον καθορισμό του γαμήλιου ύφους, ο κ. Lin πήρε μια φαντασία στο περιβάλλον του Phoenix Spa, είπε: χρειαζόμαστε μόνο το συμπόσιο 8 πινάκων, στην πραγματικότητα, πολλά ξενοδοχεία μπορούμε να συναντηθούμε. Αλλά η ατμόσφαιρα είναι μοναδική, και ελπίζουμε να έχουμε ένα διαφορετικό είδος γάμου.» Γίνεται κατανοητό ότι ο κ. Lin και Linda είναι Zhejiang, Wenzhou, Xiangyang είναι αυτήν την περίοδο στην επιχείρηση, Linda εν λόγω: «είναι όχι μόνο οι δύο από μας, είναι δύο οικογένειες. Πολλοί συγγενείς έχουν έρθει να συμμετέχουν στο σπίτι, έτσι η ημέρα μετά από το γάμο, κρατήσαμε επίσης δύο σύνολα βιλών για την καθεμία για να στηριχτούμε, ενώ όλοι οι φιλοξενούμενοι έχουν μια καυτή φυσαλίδα.»
 
Ο γαμήλιος αρμόδιος για το σχεδιασμό Miki Wendy της Caroline και ο γάμος ορίζονται ως το ρομαντικό, αισθητικό ύφος, μοντέρνη ατμόσφαιρα της σκηνής τρία πορφυρό υπόβαθρο, φανταστική μινιμαλιστική ευπρόσδεκτη περιοχή, που γοητεύει το lassa αέρα ...... Η γαμήλια τελετή, το ζεύγος τελωνείο Wenzhou και το τελωνείο Xiangyang συνδυάζεται από τη νέα δεξίωση γάμου οδήγησε 8 ανθρώπους για να καθοδηγήσει τον ευτυχή δρόμο ζευγών. Η μητέρα της νύφης για την κόρη της για να πάρει το πέπλο κάτω όταν τα δάκρυα, ο νεόνυμφος που τραγουδά «είμαι πρόθυμος» να κοιτάξω στοργικά όταν αγγίζονται από την παρουσία όλων των ανθρώπων.
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Ben
Τηλ.: : 18026425562
Φαξ : 86-020-39048997
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)
Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->